LXMI 33 FACE OIL

LXMI 33 Face Oil is een nieuw krachtig voedend gezichtsserum dat samengesteld is uit een harmonieus mengsel van 33 zeldzame, actieve plantaardige bestanddelen gemaakt van ingrediënten afkomstig uit enkele van de weinige nog ongerepte gebieden in de wereld. Deze sterk geconcentreerde formule zit boordevol unieke fytochemicaliën, vitaminen en mineralen, die baanbrekend onderzoek combineren met inheemse kennis van zeldzame planten.

Een echte veeldoener: LXMI 33 Face Oil is een luxueuze huidbehandeling die kalmeert, beschermt en hydrateert en tegelijkertijd het herstelproces van de huid bevordert. Elk duurzaam verkregen bestanddeel is zorgvuldig onderzocht en doelbewust geselecteerd om zijn unieke huidherstellende eigenschappen. Elk samengesteld actief plantaardig extract is ontwikkeld door gebruik te maken van de optimale dosering die nodig is om de effectiviteit ervan tot het uiterste te vergroten. Het resultaat is een uitgebalanceerd vakkundig mengsel dat uw huid doet herleven en het een gezonde, jeugdige gloed geeft.

Boordevol bestanddelen die eigenschappen bevatten die veroudering en ontsteking tegengaan en een ontgiftende, verstevigende en huidvernieuwende werking hebben, is deze multi-verbeterende gezichtsolie perfect voor alle huidtypes. Het is al bij Allure Magazine uitgeroepen tot een van de favorieten van de “Editors’ Favorites”. (favoriet van de redactie)

Het Getal 33:

Het getal 33 is wat numerologen een “meester-getal” noemen – een getal dat aanzienlijke spirituele kracht bezit die genezing, harmonie en medemenselijkheid stimuleert. Dit zijn kwaliteiten waar wij bij LXMI achter staan. Het is dan ook passend dat onze nieuwe gezichtsolie op duurzame bronnen gebaseerd is in samenwerking met Conservation International en andere fair-trade, bio-leveranciers die natuurbehoud stimuleren en inheemse leefgemeenschappen versterken.

Partnerschap met Conservation International

Aangezien LXMI 33 tot nu toe onze krachtigste stap naar betrokkenheid bij het milieu is, zijn we een partnerschap aangegaan met de non-profit milieuorganisatie Conservation International en met de Trio stam in Zuid-Suriname, om een zeldzame soort paranoot te beschermen die rechtstreeks afkomstig is van de Surinaamse Alalapadu gemeenschap in het Amazonegebied.

Dit project stelt de Alalapadu gemeenschap in staat om 235.000 hectaren maagdelijk regenwoud, inclusief de dieren, te beschermen.  Dat is gelijk aan circa 4,8 voetbalvelden aan Amazone regenwoud per LXMI 33 fles! Deze belangrijke overeenkomst verbetert niet alleen het levensonderhoud van de Alalapadu gemeenschap, maar helpt ook het grootste natuurgebied van zeldzame planten op onze planeet te beschermen, wat belangrijk is voor onze toekomst.

Opgericht in 1987, is Conservation International in meer dan 30 landen in zes werelddelen actief om een gezonde, welvarende planeet te garanderen waar iedereen in zijn levensonderhoud kan voorzien. Deze non-profit organisatie zet wetenschap, beleid en partnerschappen in om de natuur waarvan de mens afhankelijk is voor voedsel, schoon water en inkomsten, te beschermen.